05.12.2019

  • Πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι το μοσχάρι και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει καλό χρώμα.

  • Μεταφέρουμε το μοσχάρι σε πιάτο, προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

  • Αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί και καλύπτουμε με νερό, ώστε ίσα-ίσα να προεξέχουν οι άκρες του κρέατος.

  • Χαμηλώνουμε την φωτιά, καλύπτουμε με καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου.

30/10/19 10:59

Μακαρόνια με μοσχαράκι και μανιτάρια στην κατσαρόλα Foodsaver

Ετοιμάζουμε το μοσχαράκι Foodsaver. Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι το μοσχάρι και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει καλό χρώμα. Μεταφέρουμε το μοσχάρι σε πιάτο, προσθέτουμε στην κατσαρόλα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook