14.10.2019

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατεψυγμένο).

  • Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και τρίβουμε σε κομματάκια την φέτα μας.

  • Κρατάμε στην άκρη μια κουταλιά της σούπας βούτυρο και μια κουταλιά της σούπας αλεύρι.

  • Τέλος προσθέτουμε και την φέτα (καλό είναι να μην βάλετε καθόλου αλάτι στην συνταγή αν η φέτα είναι αλμυρή) και λίγο πιπέρι.

19/09/19 09:10

Μάφινς με σπανάκι και φέτα

Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατεψυγμένο). Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και τρίβουμε  σε κομματάκια την φέτα μας. Κρατάμε στην άκρη μια κουταλιά της σούπας βούτυρο και μια κουταλιά...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook