27.01.2020

  • Αποκαλύψαμε, εξαρθρώσαμε και συλλάβαμε μια ομάδα φασιστών τρομοκρατών που απεργάζονταν πραξικόπημα εναντίον της κοινωνίας και της δημοκρατίας της Βενεζουέλας, τόνισε ο Μαδούρο σε διάγγελμά του το απόγευμα της Τετάρτης.

  • Ο Μαδούρο είπε ότι στο σχέδιο ενέχονται ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό, καθώς και οι πολιτικές ηγεσίες της Χιλής, της Κολομβίας και των ΗΠΑ.

  • Ενέπλεξε επίσης τους προέδρους της Κολομβίας και της Χιλής -Ιβάν Ντούκε και Σεμπαστιάν Πινιέρα αντίστοιχα- και τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας της προεδρίας των ΗΠΑ, τον Τζον Μπόλτον.

  • Νωρίτερα, ο υπουργός Επικοινωνίας της Βενεζουέλας Χόρχε Ροδρίγκες ανακοίνωσε ότι στο νέο σχέδιο συμμετείχαν στρατιωτικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία κι ένας πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών.

27/06/19 08:03

Μαδούρο:Απετράπη απόπειρα στραατιωτικού πραξικοπήματος

"Αποκαλύψαμε, εξαρθρώσαμε και συλλάβαμε μια ομάδα φασιστών τρομοκρατών που απεργάζονταν πραξικόπημα εναντίον της κοινωνίας και της δημοκρατίας της Βενεζουέλας", τόνισε ο Μαδούρο σε διάγγελμά του το απόγευμα της Τετάρτης. Κατά τον σοσιαλιστή πρόεδρο της χώρας σε κρίση, το...

rikNews ·

Μαδούρο:Απετράπη απόπειρα στραατιωτικού πραξικοπήματος

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook