16.10.2019

  • Διαλύουμε πρώτα το corn flour σε 2 φλιτζάνια από το γάλα και αναμειγνύουμε το υπόλοιπο γάλα.

  • Βάζουμε το μείγμα αυτό σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.

  • Αφήνουμε να κρυώσει καλά η κρέμα, ανακατεύοντας πού και πού για να μην κάνει κρούστα, ή καλύτερα καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει.

  • Όταν η κρέμα έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας καλά.

28/06/19 13:32

Μαχαλεπί λιβανέζικο με Γλυκό Τριαντάφυλλο Αγρού (Π.Γ.Ε.)

Διαλύουμε πρώτα το corn flour σε 2 φλιτζάνια από το γάλα και αναμειγνύουμε το υπόλοιπο γάλα. Βάζουμε το μείγμα αυτό σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Λίγο πριν κατεβάσουμε την κρέμα από τη φωτιά ρίχνουμε τη μαστίχα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook