16.10.2019

  • Ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας, Μίροσλαβ Λάιτσακ, χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξέφρασε την βούληση της χώρας του για περαιτέρω ενίσχυση του διακοινοτικού διαλόγου, ο οποίος όπως επεσήμανε, επί τριάντα χρόνια διεξάγεται υπό την αιγίδα της Σλοβακίας.

  • Σε χαιρετισμό της η ειδική αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ανέφερε ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της λύσης.

  • Τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επανένωση μιας ανεξάρτητης Κύπρου, προσθέτοντας ότι στις επαφές που είχε αποκόμισε την βούληση και από τις δύο πλευρές για συνέχεια των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.

  • Η Ελίζαμπεθ Σπέχαρ ανέφερε, ακόμη, ότι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία στην παρούσα στιγμή, όπως είπε, είναι η πιο αποδεκτή λύση και στις δύο κοινότητες.

11/06/19 15:25

Μ. Λάιτσακ: Μόνη επιλογή η λύση του κυπριακού

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας, Μίροσλαβ Λάιτσακ, χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξέφρασε την βούληση της χώρας του για περαιτέρω ενίσχυση του διακοινοτικού διαλόγου, ο οποίος όπως επεσήμανε, επί τριάντα χρόνια διεξάγεται υπό την αιγίδα της Σλοβακίας. Τόνισε ότι δεν υπάρχει...

rikNews ·

Μ. Λάιτσακ: Μόνη επιλογή η λύση του κυπριακού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook