28.05.2020

  • Αγία Νάπα:Οκτώ συναρπαστικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό προγραμματίζονται στην Αγία Νάπα, που θα φορέσει τα... Μεσαιωνικά της από τις 10 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

  • Ζωντανή μεσαιωνική μουσική, χορό και θέατρο, τυμπανιστές, άλογα, ξυλοπόδαρους και μορφές αλλοτινές παρουσιάζονται για 10η συνεχή χρονιά με φόντο το κάστρο της Παναγιάς της Αγίας Νάπας.

  • Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα συμμετέχει μαζί με τους μουσικούς του: Αλίκη Ζωγράφου - Τραγούδι Γιώργο Κοντογιάννη - Λύρα και Κρουστά Αντώνη Μυτακίδη - Κιθάρα Μανόλη Μπαρδάνη - Φυσαρμόνικα κι Αφήγηση.

  • Υπεύθυνη Επικοινωνίας, οργάνωσης παράστασης: Μαρίνα Γεωργοπούλου(ηθοποιός-θεατρολόγος) Η παράσταση περιοδεύει υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.

06/10/15 14:05

Λουδοβίκος των Ανωγείων και Λάκης Χαλκιάς στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Αγία Νάπα:Οκτώ συναρπαστικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό προγραμματίζονται στην Αγία Νάπα,  που θα φορέσει τα... Μεσαιωνικά της από τις 10 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Από τις εκδηλώσεις ξεχωρίζουν οι συναυλίες του Λάκη Χαλκιά και του Λουδοβίκου των Ανωγείων. Ζωντανή...

philenews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook