13.08.2020

  • Στο νέο σύστημα θα υπάγονται όλοι οι αλλοδαποί, είτε είναι πολίτες χωρών-μελών της ΕΕ είτε τρίτων χωρών, καθώς καταργείται η ελεύθερη μετακίνηση των Ευρωπαίων.

  • Την ίδια ώρα, ο Υπουργός Επικρατείας Μάικλ Γκόουβ εγκαινίασε μία νέα κυβερνητική ιστοσελίδα με τίτλο Ελέγξτε, Αλλάξτε, Πάμε, η οποία θα παρέχει απαντήσεις σε ερωτήσεις επιχειρήσεων για το νέο καθεστώς.

  • Απαραίτητες προϋποθέσεις, που θα δίνουν συνολικά 50 πόντους, είναι να υπάρχει προσφορά θέσης εργασίας από εγκεκριμένο εργοδότη, η εργασία αυτή να είναι σε επίπεδο ειδίκευσης A-level και να υπάρχει αποδεκτή γνώση αγγλικών.

  • Επίσης, το πρόγραμμα διεθνών ταλέντων θα επιτρέπει την έλευση στο Ηνωμένο Βασίλειο επιστημόνων και ερευνητών χωρίς προϋπάρχουσα προσφορά θέσης εργασίας.

13/07/20 17:30

Λονδίνο: Νέο Μεταναστευτικό σύστημα

Μία νέα μαζική ενημερωτική εκστρατεία για το πώς πρέπει να προετοιμαστούν οι επιχειρήσεις στη Βρετανία για τη λήξη της μεταβατικής περιόδου του Brexit στο τέλος του έτους, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα μεταναστευτική πολιτική, παρουσίασε σήμερα η βρετανική...

rikNews ·

Λονδίνο: Νέο Μεταναστευτικό σύστημα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook