29.05.2022

  • Έπαινος απονεμήθηκε στα Μια βέργα βυθισμένη σε γαλανόλευκη μπογιά, του Άγγελου Μαυρουδέα (Τάξη Γ’, Λύκειο Αγίου Νικολάου Λεμεσού) και Μια ιστορία απαντοχής, της Ευφροσύνης Ζούμου (Τάξη Α3, Λύκειο Παλιομετόχου).

  • Έπαινος απονεμήθηκε στα έργα Ηρωική τριλογία-Ηρακλής, Θησέας, Ιάσονας, του Ανδρέα Κωνσταντινίδη και Ποιος πείραξε τα λίμερικ;, της Ελένης Αντωνίου-Κωνσταντίνου.

  • Στο διαγωνισμό ποίησης στη μνήμη Ευγενίας Παλαιολόγου – Πετρώνδα απονεμήθηκε εξίσου βραβείο στις ποιητικές συλλογές Ηλιόφωτο, του Αντώνη Πιλλά και Τα ποιήματα του χειμώνα, της Δέσποινας Κωνσταντίνου.

  • Σύμφωνα με την ανακοίνωση η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (Ιφιγενείας 27, Στρόβολος).

27/05/19 10:00

Λογοτεχνικός διαγωνισμός ΚΣΠΝΒ – οι νικητές

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι με ομόφωνη απόφαση των Κριτικών Επιτροπών, απονεμήθηκαν και φέτος τα λογοτεχνικά βραβεία του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου για τους μαθητικούς διαγωνισμούς ποίησης Κώστα Μόντη, διηγήματος Φωτεινής Ιωαννίδου-Πολυβίου...

rikNews ·

Λογοτεχνικός διαγωνισμός ΚΣΠΝΒ – οι νικητές

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook