01.12.2022

  • Η Logitech ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις στην αγορά των computer peripherals, συμπληρώνοντας τέσσερις δεκαετίες που προμηθεύει τους PC και console users με περιφερειακά που αντέχουν στην πορεία του χρόνου.

  • Το κύριο concept του Wave ήταν ότι χάριζε την τέλεια άνεση στους καρπούς του χεριού, καθώς τα χέρια ακουμπούσαν σε μια μαλακή επιφάνεια (σαν μαξιλαράκι), με τα διάφορα Buttons να ακολουθούν μια κυματοειδή διάταξη.

  • Το Wave παρά τηνυπερβολική χρήση στο πέρασμα του χρόνου αποδείχθηκε τελικά… σκυλί του πολέμου, καθώς πέρα από ορισμένα σβησμένα πλήκτρα και το ξεθωριασμένο μαξιλαράκι εξακολουθεί να αντέχει!

  • Πάνω σε μια παρόμοια λογική βασίζεται και το Ergo K860, το οποίο δημιουργήθηκε με γνώμονα για να προσφέρει μια unique και ξεκούραστη εμπειρία για τους χρήστες που τους αρέσει να πληκτρολογούν με τις ώρες!

16/02/22 15:16

Logitech Ergo K860 Review: «Κορυφαία εργονομία και άνεση»!

Η Logitech ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις στην αγορά των computer peripherals, συμπληρώνοντας τέσσερις δεκαετίες που προμηθεύει τους PC και console users με περιφερειακά που αντέχουν στην πορεία του χρόνου. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, μιλώντας από καθαρά προσωπική...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook