15.11.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ωστόσο ύστερα από αίτημα των Αρχών της Δημοκρατίας και απόφαση του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, οι δύο ύποπτοι εκδόθηκαν χθες το απόγευμα στις Αρχές της Δημοκρατίας.

  • Οι δύο οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

  • Το αυτοκίνητο του 45χρονου, ερευνήθηκε ακολούθως από μέλη της ΥΚΑΝ παρουσία του ιδίου και σε κρύπτη στο χώρο αποσκευών εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών.Σύνταξη:

07/09/19 21:24

λλα 4 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν στην υπόθεση των 34κιλών, στη Λεμεσό

Στα 38 κιλά ανήλθε η ποσότητα κάνναβης στην υπόθεση με ύποπτους 46χρονο Ε/κ και 45χρονο Ελλαδίτη, καθώς σήμερα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν άλλα τέσσερα κιλά στο όχημα του δεύτερου, που βρίσκονταν σε κρύπτη στο χώρο αποσκευών.

typos cyprus ·

Ακόμα τέσσερα κιλά κάνναβης βρήκε η ΥΚΑΝ

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο ενός εκ των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση. Ο 45χρονος και ένας 46χρονος, είχαν τεθεί υπό κράτηση από τις Αρχές των Βρετανικών Βάσεων. Ωστόσο ύστερα από αίτημα των Αρχών της Δημοκρατίας και απόφαση του Δικαστηρίου των Βρετανικών...

rikNews ·

Ακόμα τέσσερα κιλά κάνναβης βρήκε η ΥΚΑΝ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook