21.09.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Το συρτάρι ταμειακής μηχανής και ένα κινητό τηλέφωνο απέσπασαν τα ξημερώματα τρία άγνωστα πρόσωπα , από περίπτερο στη Λεμεσό.

  • Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με περιγραφή που δόθηκε από την παραπονούμενη, οι δράστες περιγράφονται ως νεαρά πρόσωπα 17-20 ετών περίπου, ύψους 170μ.

  • Λίγο αργότερα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε πάρκο, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκεται το περίπτερο, όπου εντοπίστηκε να καιγόταν, τυλιγμένο σε ύφασμα, το συρτάρι που κλάπηκε από το περίπτερο.

  • Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία παρέλαβαν το συρτάρι ως τεκμήριο για περαιτέρω εξετάσεις.

30/10/20 09:32

Ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε περίπτερο στη Λεμεσό, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από γυναίκα υπάλληλο περιπτέρου, γύρω στις 3.45 τα ξημερώματα σήμερα, τρία άγνωστα άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες...

filoksenos.blogspot.com ·

Ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό

filoksenos.blogspot.com

Ληστεία περιπτέρου τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Το συρτάρι ταμειακής μηχανής και ένα κινητό τηλέφωνο απέσπασαν τα ξημερώματα τρία άγνωστα πρόσωπα , από περίπτερο στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα υπάλληλος του περιπτέρου κατήγγειλε ότι γύρω στις 3:45 σήμερα, τρία  άγνωστα άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες...

rikNews ·

Ληστεία περιπτέρου τα ξημερώματα στη Λεμεσό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook