21.06.2019

  • Ο Ντόναλτ Τραπμ, αντιμέτωπος με την ξεκάθαρη αντίθεση των Δημοκρατικών στην χρηματοδότηση του τείχους και με την κυβέρνηση να βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε κατάσταση στάσης πληρωμών, ψάχνει για εναλλακτικές.

  • Ο Αμερικανός πρόεδρος μετέβη επί τόπου στο Τέξας στα σύνορα με το Μεξικό και σε δηλώσεις του αποκάλεσε κοινή λογική την εξεύρεση εναλλακτικών στην άρνηση του Κογκρέσου για έγκριση της χρηματοδότησης του έργου.

  • Σε περίπτωση, ωστόσο που κηρυχθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα ξεσηκωνόταν κύμα αντιδράσεων με νομικές προεκτάσεις, κάτι όμως που επίσης θεωρεί ως πρόκληση την οποία θα κερδίσει, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

  • Το λεγόμενο shutdown έχει ως αποτέλεσμα, ανάμεσα σ' άλλα, να είναι κλειστά εδώ και εβδομάδες όλα τα μουσεία, τα μνημεία, τα εθνικά πάρκα και τα αξιοθέατα των Ηνωμένων Πολιτειών.

11/01/19 08:03

Λύσεις για το τείχος στα σύνορα με Μεξικό ζητά ο Τραμπ

Ο Ντόναλτ Τραπμ, αντιμέτωπος με την ξεκάθαρη αντίθεση των Δημοκρατικών στην χρηματοδότηση του τείχους και με την κυβέρνηση να βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε κατάσταση στάσης πληρωμών, ψάχνει για εναλλακτικές. Ο Αμερικανός πρόεδρος μετέβη επί τόπου στο Τέξας στα σύνορα με...

rikNews ·

Λύσεις για το τείχος στα σύνορα με Μεξικό ζητά ο Τραμπ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook