05.06.2020

  • Ο κύριος Χριστοδουλίδης συνάντησε τυχαία τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια.

  • Πρόθεση της Τουρκίας να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων άλλες μορφές λύσης του Κυπριακού, διέγνωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, κληθείς να σχολιάσει τις θέσεις που ανέπτυξε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη δημόσια στιχομυθία τους.

  • Στόχος, ανέφερε, είναι η λύση στη βάση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας και αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που θα μεταφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

  • Στις δηλώσεις του, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, κατηγόρησε την Τουρκία ότι δεν βοηθά στην επανέναρξη των συνομιλιών, παρά την εποικοδομητική στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

24/09/19 16:20

Λύση μόνο ΔΔΟ τόνισε ο ΥΠΕΞ στον Τούρκο ομόλογό του

Ο κύριος Χριστοδουλίδης συνάντησε τυχαία τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια. Η απεσταλμένη του ΡΙΚ στη Νέα Υόρκη, Στέλλα Μιχαήλ, μετέδωσε ότι ο κύριος Χριστοδουλίδης τόνισε στον...

rikNews ·

Λύση μόνο ΔΔΟ τόνισε ο ΥΠΕΞ στον Τούρκο ομόλογό του

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook