17.07.2019

  • Σε ένα μπολ τοποθετούμε το ψωμί και το βρέχουμε με το γάλα.

  • Τρίβουμε στον πάτο της κατσαρόλας τον πελτέ ντομάτας και ρίχνουμε το κρασί.

  • Αφήνουμε το κρασί να εξατμισθεί και προσθέτουμε τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.

  • Ρίχνουμε μία πρέζα ζάχαρης και το νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει, σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά, μέχρι να δέσει.

12/04/19 18:23

Linguini με κεφτεδάκια σε κόκκινη σάλτσα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 °C (αντιστάσεις). Σε ένα μπολ τοποθετούμε το ψωμί και το βρέχουμε με το γάλα. Προσθέτουμε τους κιμάδες και όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και ζυμώνουμε καλά. Φτιάχνουμε μικρές μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού. Απλώνουμε τα κεφτεδάκια...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook