29.09.2020

  • Όταν βράσουν τα σουρώνουμε και κρατάμε 100 ml από το νερό του βρασμού.

  • Έπειτα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να κάψει.

  • Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο,προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρουμε για περίπου 2-3 λεπτά.

08/01/20 15:41

Λιγκουίνι με σπανάκι και λαχανικά

Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν βράσουν τα σουρώνουμε και κρατάμε 100 ml από το νερό του βρασμού. Έπειτα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο,προσθέτουμε το κρεμμύδι,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook