05.12.2019

  • Μόλις ζεσταθεί ρίχνουµε αλάτι και τον µισό ΚρόκοΚοζάνης.

  • Τα τσιγαρίζουµε για 1-2 λεπτά και προσθέτουµε την κρέµα γάλακτος, την παρµεζάνα, τον υπόλοιπο Κρόκο Κοζάνης και αλατοπίπερο.

  • Όταν είναι έτοιµα τα µακαρόνια, τα σουρώνουµε και τα ρίχνουµε στην άλλη κατσαρόλα.

21/11/19 15:59

Λιγκουίνι με Κρόκο Κοζάνης

Πλένουµε και κόβουµε τα µανιτάρια σε λεπτές φέτες. Κόβουµε και το µπέικον σε φέτες και τρίβουµε την παρµεζάνα. Βάζουµε µία κατσαρόλα µε νερό να βράσει. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουµε αλάτι και τον µισό Κρόκο Κοζάνης. Όταν αρχίσει να βράζει, ρίχνουµε και τα µακαρόνια. Σε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook