20.11.2019

  • Εναλλακτικά ζητάμε από το προσωπικό της ψαραγορά μας Blue Island να κάνουν τη διαδικασία αυτή.

  • Χαράσσουμε την πλάτη τους με μαχαιράκι και αφαιρούμε το εντεράκι τους.

  • Στραγγίζουμε το ζωμό και με αυτόν θα βράσουμε αργότερα τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, προσθέτοντας στην κατσαρόλα επιπλέον καυτό νερό και αλάτι.

  • Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τις γαρίδες: ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό.

03/10/19 09:57

Λιγκουίνι με γαρίδες Blue island και φέτα

Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κεφάλι και το κέλυφος τους και αφήνουμε μόνο τις ουρές. Χαράσσουμε την πλάτη τους με μαχαιράκι και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Εναλλακτικά ζητάμε από το προσωπικό της ψαραγορά μας Blue Island να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Σε μια κατσαρόλα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook