24.07.2019

  • ΚΥΠΕ - Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Πάφου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο ύψος της αερογέφυρας της Αγίας Φύλας.

  • Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλη Μιχαήλ, στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 32 μαθητές και 3 καθηγητές που επέστρεφαν στηΝ Πάφο μετά από εκπαιδευτική εκδρομή στο Ινστιτούτο Κύπρου στη Λευκωσία.

  • Όπως ανέφερε, από το τροχαίο δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ μαθητές και καθηγητές διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

  • Ανέφερε επίσης ότι το μποτιλιάρισμα που παρατηρείται στους κυκλικούς κόμβους του παρακαμπτηρίου δρόμου της Λεμεσού και ειδικότερα στους κόμβους των Πολεμιδιών και της Αγίας Φύλας προκαλεί εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

15/03/19 23:20

Λεωφορείο με μαθητές από την Πάφο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό

ΚΥΠΕ - Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Πάφου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο ύψος της αερογέφυρας της Αγίας Φύλας. Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλη...

ΠαιδείαNews ·

Λεωφορείο με μαθητές από την Πάφο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook