22.07.2019

  • Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Islandτα λαβράκια μας να καθαριστούν.

  • Τρίβουμε τα ψάρια με τα λεμόνια, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρειαστούμε (μπορούμε να τα αφήσουμε μέχρι και 6 ώρες).

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C στη λειτουργία του αέρα.

  • Αδειάζουμε τις πατάτες σε μεγάλο ταψί που να τις χωράει σε μία στρώση και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

10/05/19 12:48

Λαβράκι Blue Island στο φούρνο με τραγανές γλυκοπατάτες

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Islandτα λαβράκια μας να καθαριστούν. Τρίβουμε τα ψάρια με τα λεμόνια, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρειαστούμε (μπορούμε να τα αφήσουμε μέχρι και 6 ώρες). Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C στη λειτουργία του...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook