14.10.2019

  • Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Islandτα λαβράκια μας να καθαριστούν.

  • Ραντίζουμε με λεμόνι και βάζουμε στη ράχη του ψαριού από μια ροδέλα κρεμμύδι, ντομάτα, λίγο κύμινο και από λίγο λάδι και κλείνουμε τα αλουμινόχαρτα.

  • Τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για μία ώρα ή αναλόγως του φούρνου μας στους 230 βαθμούς.

  • Προσθέτουμε το νερό, τον κύβο λαχανικών, το κύμινο, τη δάφνη, το αλάτι και το πιπέρι.

19/09/19 09:41

Λαβράκι Blue Island στο φούρνο με ρύζι καστανό

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Islandτα λαβράκια μας να καθαριστούν. Πλένουμε τα ψάρια, τα βρέχουμε με λεμόνι, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε το καθένα ξεχωριστά σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο μαζί με λαδόκολλα. Ανοίγουμε καλά την κοιλιά του ψαριού και βάζουμε από δύο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook