22.07.2019

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Κόβουμε δύο μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας, μοιράζουμε τις ροδέλες καρότου, σε μία στρώση, και ακουμπάμε πάνω τους τα ψάρια.

  • Βάζουμε τα πακέτα σε ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα ψάρια.

  • Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τα πακετάκια, τα μοιράζουμε στα πιάτα μαζί με τα καρότα.

  • Τα αλατοπιπερώνουμε καλά εξωτερικά αλλά και στην κοιλιά τους, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, προσθέτουμε το σκόρδο και κλείνουμε καλά τις λαδόκολλες σε πακέτα, αλλά όχι πολύ σφιχτά, ώστε να βγαίνουν οι υδρατμοί.

26/05/19 20:45

Λαβράκι Blue Island στη λαδόκολλα με κρασί και μυρωδικά

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Κόβουμε δύο μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας, μοιράζουμε τις ροδέλες καρότου, σε μία στρώση, και ακουμπάμε πάνω τους τα ψάρια. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το δυόσμο με το μαϊντανό. Περιχύνουμε τα ψάρια με το λεμόνι, το κρασί και το...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook