23.01.2020

  • Προμηθευόμαστε τα λαβράκια μας φιλεταρισμένα και ξεκοκαλισμένα από τη ψαραγορά μας Blue Island.

  • Κόβουμε τα φιλέτα μας σε λεπτές φέτες ή σε πολύ μικρά κομμάτια.

  • Φροντίζουμε η μεμβράνη να ακουμπάει την επιφάνεια του μείγματος ώστε το ψάρι να είναι πάντα βυθισμένο στη μαρινάδα.

  • Ο χρόνος που θα αφήσουμε το ψάρι στη μαρινάδα για να ψηθεί, αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος των κομματιών που θα κόψουμε το ψάρι μας.

07/12/19 12:46

Λαβράκι Blue Island Ceviche

Προμηθευόμαστε τα λαβράκια μας φιλεταρισμένα και ξεκοκαλισμένα από τη ψαραγορά μας Blue Island. Επίσης ζητάμε να αφαιρεθεί το δέρμα. Κόβουμε τα φιλέτα μας σε λεπτές φέτες ή σε πολύ μικρά κομμάτια. Ο χρόνος που θα αφήσουμε το ψάρι στη μαρινάδα για να ψηθεί, αλλάζει...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook