18.08.2022

  • Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Λάρνακας και το Τμήμα Περιβάλλοντος και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος Κώστας Χατζηπαναγιώτου υπέγραψαν τη συμφωνία υλοποίησης του προγράμματος.

  • Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το 2016, έχει ξεκινήσει να λειτουργεί μέρος του εξοπλισμού και των οχημάτων, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα ενώ την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου τίθεται σε λειτουργία ολόκληρος ο εξοπλισμός του έργου.

  • Στην ημερίδα παρευρέθηκαν και ενημερώθηκαν οι κάτοχοι/ ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, ξενοδοχείων, παντοπωλείων και άλλων υποστατικών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών από βυθιζόμενους κάδους.

  • Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 5 χρόνια με στόχο την αύξηση των ποσοτήτων των ανακυκλώσιμων υλικών, την προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση πρώτων υλών αλλά και την μείωση του κόστους διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

18/02/20 22:14

Λάρνακα:Υπογράφηκε συμφωνία για μείωση στερεών αποβλήτων

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ενημερωτική ημερίδα με θέμα την μείωση στερεών δημοτικών αποβλήτων, παραλιακών ξενοδοχειακών μονάδων και πλησίον συναφών χώρων μαζικής παραγωγής...

rikNews ·

Λάρνακα:Υπογράφηκε συμφωνία για μείωση στερεών αποβλήτων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook