16.02.2019

  • Επισημαίνει, ωστόσο, ότι ησυμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο καλύπτεται από κοινοτικό σήμα και ότι στην περίπτωση που υπάρξει ομαλή αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα προκληθούν προβλήματα.

  • Ο Γιώργος Λακκοτρύπης σημείωσε ότι το όλο πρόβλημα το οποίο έχει ανακύψει, ξεκινά από την Κύπρο και προκειμένου να αντιμετωπιστεί βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με τους τυροκόμους και τους αγελαδοτρόφους.

  • Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς Κύπρου για αλλαγή της ποσόστωσης στο φάκελο του χαλλουμιού, για να προσθέσει ότι το πρόβλημα έχει και πολιτικές διαστάσεις.

  • Ανέφερε, ακόμη, ότι τα χαλλούμια που διατίθενται στη βρετανική αγορά, υποχρεωτικά τηρούν το πρότυπο και την ποσόστωση αιγοπρόβειου και αγελαδινού γάλακτος.

07/12/18 11:25

Λακκοτρύπης : Σημαντική η απώλεια του εμπορικού σήματος για το χαλλούμι

Επισημαίνει, ωστόσο, ότι ησυμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο καλύπτεται από κοινοτικό σήμα και ότι στην περίπτωση που υπάρξει ομαλή αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα προκληθούν προβλήματα. Στην περίπτωση που υπάρξει άτακτη αποχώρηση, ανέφερε, έχει κατατεθεί...

rikNews ·

Λακκοτρύπης : Σημαντική η απώλεια του εμπορικού σήματος για το χαλλούμι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook