05.12.2019

  • Για το στιφάδο μας, κόβουμε πρώτα τον λαγό σε 5-6 μερίδες.Τονπλένουμε καλά, του ρίχνουμε λίγο ξύδι και το στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C στις αντιστάσεις ,θα ψήσουμε στην κάτω σχάρα.Θαχρησιμοποιήσουμε μια γάστρα μεσαία με βαρύ καπάκι για τέλειο αποτέλεσμα.

  • Από πάνω κάνουμε μια στρώση τα ντοματάκια εμπορίου ή αν είναι φρέσκιες ντομάτες τις κόβουμε σε χοντρές φέτες και καλύπτουμε τον λαγό στιφάδο.

  • Μπήγουνε τις σκελίδες σκόρδο ολόκληρες και τα δαφνόφυλλα εδώ κι εκεί στα υλικά, ρίχνουμε τα μπαχάρια, τα γαρύφαλλα και το θυμάρι.

14/11/19 09:35

Λαγός στιφάδο FOODSAVER

Για το στιφάδο μας, κόβουμε πρώτα τον λαγό σε 5-6 μερίδες. Τον πλένουμε καλά, του ρίχνουμε λίγο ξύδι και το στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρές φέτες κάθε κρεμμύδι δηλαδή στα 6 ή στα 8 ανάλογα με το μέγεθος τους. Προθερμαίνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook