18.10.2019

  • Προσθέτουμε σιγά-σιγά και το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε με σύρμα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα το γάλα, τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και το αλάτι.

  • Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 2 ώρες.

  • Μόλις είναι έτοιμη θα αρχίσει να ξεκολλάει από το τηγάνι και τη γυρίζουμε από την άλλη πλευρά να ψηθεί.

20/09/19 10:23

Λαχταριστές κρέπες red velvet

Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα το γάλα, τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και το αλάτι. Προσθέτουμε σιγά-σιγά και το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε με σύρμα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook