15.11.2019

  • Τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να ξανθύνουν κι έπειτα ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί.

  • Βάζουμε το αλεύρι με το αλάτι σε μία λεκάνη, τη μαγιά και το υπόλοιπο νερό και το ζυμώνουμε έως ότου γίνει μια μαλακιά και ελαστική ζύμη.

  • Πλάθουμε το καθένα από αυτά σε κύκλους πάχους 2 εκ. και με ένα κουτάλι βάζουμε τη γέμιση.

  • Σε μια λεκάνη βάζουμε την ζύμη, την αλείφουμε με το λάδι και την αφήνουμε μία ώρα για να φουσκώσει.

30/09/19 15:50

Λαχμαζούν

Τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να ξανθύνουν κι έπειτα ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Βάζουμε και το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ζυμώνουμε καλά. Ανακατεύουμε τη μαγιά με τη ζάχαρη σε λίγο ζεστό νερό και το αφήνουμε για ένα δεκάλεπτο. Βάζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook