27.05.2020

  • Αδειάζουμε σε ένα μπολ το νερό με τη μαγιά, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και αφήνουμε την τελευταία να ενεργοποιηθεί για 5 λεπτά.

  • Έπειτα, ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά μαζί με τη μαγιά και ζυμώνουμε σε χαμηλή ταχύτητα με το γάντζο για περίπου 5 λεπτά μέχρι να προκύψει ένα λείο ζυμάρι.

  • Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το ζυμάρι σε ένα λαδωμένο μπολ, το τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.

  • Παράλληλα, παίρνουμε 3 βαθιά πιάτα και αδειάζουμε στο πρώτο το τυρί, στο δεύτερο το σουσάμι και στο τρίτο τους παπαρουνόσπορους μαζί με τους ηλιόσπορους.

26/01/20 15:07

Κριτσίνια

Αδειάζουμε σε ένα μπολ το νερό με τη μαγιά, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και αφήνουμε την τελευταία να ενεργοποιηθεί για 5 λεπτά. Έπειτα, ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά μαζί με τη μαγιά και ζυμώνουμε σε χαμηλή ταχύτητα με το γάντζο για περίπου 5 λεπτά μέχρι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook