19.09.2019

  • Σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό και λίγο αλάτι ετοιμάζουμε το κριθαράκι ολικής αλέσεως ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

  • Χρυστάλλα Κατελάρη Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc CHANGE EAT – Clinical Dietitian & Associates Τηλ.

  • Θρεπτική Αξία ανά μερίδα: Ενέργεια/Θερμίδες: 375 kcal Λίπος: 18 γρ.

  • Προσθέτουμε το μαϊντανό, την πάπρικα, το πιπέρι και το αλάτι Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη.

20/05/19 14:33

Κριθαράκι ολικής αλέσεως με θαλασσινά

Σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό και λίγο αλάτι ετοιμάζουμε το κριθαράκι ολικής αλέσεως ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτουμε σπιτικό ή βιολογικό ζωμό λαχανικών και ετοιμάζουμε το κριθαράκι και το αφήνουμε στην άκρη. Σε αντικολλητικό προσθέτουμε το ελαιόλαδο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook