15.11.2019

  • Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island τα θαλασσινά μας να καθαριστούν και να αφαιρεθούν τα κόκαλα από τα φιλέτα.

  • Σε ένα τηγάνι με λάδι σοτάρουμε το ψάρι και τις γαρίδες για 2-3 λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα.

  • Ψήνουμε το φαγητό στους 180°C για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να χυλώσει το κριθαράκι.

28/08/19 17:20

Κριθαράκι με θαλασσινά Blue Island

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island τα θαλασσινά μας να καθαριστούν και να αφαιρεθούν τα κόκαλα από τα φιλέτα. Σε ένα τηγάνι με λάδι σοτάρουμε το ψάρι και τις γαρίδες για 2-3 λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε το κριθαράκι  κι ανακατεύουμε να λαδωθεί. Αδειάζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook