17.10.2019

  • Βάζουμε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ.πάνω σε μια πιατέλα.

  • Στον κάδο του μίξερ δουλεύουμε με το μίξερ το τυρί με τη στέβια.

  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να προκύψει μια λεία κρέμα.

  • Αδειάζουμε το μείγμα πάνω από το τριμμένο μπισκότο, ισιώνουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 1 - 2 ώρες, να σφίξει η κρέμα.

07/08/19 13:29

Κρύο cheesecake με μαρμελάδα φραούλας Stute χωρίς πρόσθετη ζάχαρη

Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Βάζουμε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. πάνω σε μια πιατέλα. Βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και το απλώνουμε με τα χέρια...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook