24.09.2019

  • Διαλύουμε το τόνο με πιρούνι και τον βάζουμε σε ένα μπλέντερ.

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και τον σοτάρουμε για περίπου 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τη κάπαρη, τα μυρωδικά, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

  • Βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα πριν σερβίρουμε με τραγανιστή φοκάτσια.

23/08/19 15:27

Κρέμα Τόνου Blue Island και φοκάτσια με μυρωδικά

Πλένουμε και στεγνώνουμε το τόνο μας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και τον σοτάρουμε για περίπου 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Διαλύουμε το τόνο με πιρούνι και τον βάζουμε σε ένα μπλέντερ. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, το βούτυρο,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook