22.08.2019

  • Σε μίακατσαρόλαβάζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και τη μισή ζάχαρη.

  • Μόλις αρχίσει να βράζει το μείγμα της κατσαρόλας, αφαιρούμε από τη φωτιά και το βάζουμε πολύ αργά στο μπολ με τους κρόκους, ανακατεύοντας συνέχεια με ένα σύρμα χειρός.

  • Πασπαλίζουμε με 1 κ.σ.ζάχαρη σε κάθε μπολάκι, καίμε με το φλόγιστρο και σερβίρουμε με γλυκό τριαντάφυλλο Αγρού(Π.Γ.Ε.).

  • Μοιράζουμε το μείγμα σε 4φόρμες για κρεμ μπρουλέκαι ψήνουμε για 45 λεπτά.

04/07/19 16:09

Κρέμ μπρουλέ με Γλυκό Τριαντάφυλλο Αγρού (Π.Γ.Ε.)

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100 βαθμούς στον αέρα. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και τη μισή ζάχαρη. Χωρίζουμε τη βανίλια στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους από τον λοβό και τους βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με τον λοβό. Μεταφέρουμε σε χαμηλή...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook