14.11.2019

  • Μόλις ετοιμαστεί, το αφαιρούμε και το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε στην ίδια κατσαρόλα ελαιόλαδο και ρίχνουμε όλα τα λαχανικά.

  • Μαγειρεύουμε για 5 - 10 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

  • Σε ένα μεγάλο μπολ λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το οσομπούκο, το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και του δίνουμε καλό χρώμα από όλες τις πλευρές.

  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το οσομπούκο και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον αρακά, σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε για 2 - 2,5 ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

09/11/19 11:45

Κρεατόσουπα με οσομπούκο FOODSAVER

Καίμε μια βαθιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Σε ένα μεγάλο μπολ λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το οσομπούκο, το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και του δίνουμε καλό χρώμα από όλες τις πλευρές. Μόλις ετοιμαστεί, το αφαιρούμε και το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε στην ίδια...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook