20.03.2019

  • Κουνήστε καλά το σουρωτήρι να φύγει όλο το νερό και βάλτε το ρύζι σε μια κατσαρόλα.

  • Βάλτε το σε δυνατή φωτιά μέχρι να βράσει και μετά ανακατέψτε το ρύζι και μειώστε τη θερμοκρασία.

  • Σκεπάστε την κατσαρόλα με το καπάκι της και αφήστε το ρύζι να σιγοβράσει για 10 λεπτά.

07/01/19 11:29

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Κούβα - Cuban-Style Shredded Beef (Ropa Vieja)

Κουνήστε καλά το σουρωτήρι να φύγει όλο το νερό και βάλτε το ρύζι σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το αλάτι και το νερό και το μισό lime. Βάλτε το σε δυνατή φωτιά μέχρι να βράσει και μετά ανακατέψτε το ρύζι και μειώστε τη θερμοκρασία. Σκεπάστε την κατσαρόλα με το καπάκι της και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook