04.07.2020

  • Ο κύριος Κούσιος είπε ότι πρόκειται για θαρραλέο και μεγάλο πακέτο οικονομικής στήριξης που αξιολογείται ως το μεγαλύτερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  • Απάντησε και στις επικρίσεις των κομμάτων, επισημαίνοντας ότι ήταν παρόντα στη σύσκεψη που έγινε με τον Υπουργό Οικονομικών, έχουν γνώση των μέτρων που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την κριτική.

  • Παράλληλα, θα υπάρξει στήριξη του επιχειρηματικού τομέα και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με ενίσχυση της ρευστότητας και της παροχής κρατικής ενίσχυσης σε περιπτώσεις επιχειρήσεων που έχουν πληγεί.

  • Ερωτηθείς για τους φοιτητές, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε ότι το σύστημα αντέχει την επιστροφή τους στην Κύπρο, απευθύνοντας ωστόσο έκκληση όπως παραμείνουν υπό αυτοπεριορισμό για να μη θέσουν σε κίνδυνο αγαπημένα τους πρόσωπα.

14/03/20 18:59

Κούσιος για τις αποφάσεις που θα λάβει το Υπ. Συμβούλιο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε ότι το πρόγραμμα επεξεργάστηκαν τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας και θα περιλαμβάνει στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, των εργαζομένων, με διαφύλαξη θέσεων εργασίας και το επίπεδο των απολαβών των εργαζομένων. Θα...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook