15.11.2019

  • Αφού κάψει, προσθέτουμε σε τρεις δόσεις το κουνέλι και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμετο ελαιόλαδο και το σπορέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να κάψει.

  • Στην ίδια κατσαρόλα, ρίχνουμε τις πατάτες και τις τσιγαρίζουμε για 2 - 3 λεπτά.

  • Έπειτα, ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, τις ντομάτες, τον ντοματοχυμό, το νερό, την κανέλα, τη δάφνη, το αλάτι και το πιπέρι.

23/10/19 11:07

Κουνέλι κοκκινιστό

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το σπορέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να κάψει. Αφού κάψει, προσθέτουμε σε τρεις δόσεις το κουνέλι και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Μόλις πάρει χρώμα το κουνέλι, το αφαιρούμε και αφήνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook