23.07.2019

  • Στον κάδο του μίξερ αδειάζουμε το αλεύρι,το αλάτι, το μείγμα με τη μαγιά και με τη βοήθεια του γάντζου ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να μην κολλάει στα τοιχώματα.

  • Σε ένα μπολ διαλύουμε τη μαγιά,το νερό και τη ζάχαρη και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά περίπου για να ενεργοποιηθεί η μαγιά στο μείγμα.

  • Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη,την αδειάζουμε σε ένα λαδωμένο μπολ,το οποίο σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα.

  • Μόλις τα κουλούρια πάρουν χρυσαφί χρώμα τα αφαιρούμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.Μόλις κρυώσουν σερβίρουμε.

24/04/19 11:10

Κουλούρια Θεσσαλονίκης

Σε ένα μπολ διαλύουμε τη μαγιά,το νερό και τη ζάχαρη και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά περίπου για να ενεργοποιηθεί η μαγιά στο μείγμα. Στον κάδο του μίξερ αδειάζουμε το αλεύρι,το αλάτι, το μείγμα με τη μαγιά και με τη βοήθεια του γάντζου ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να μην κολλάει...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook