15.11.2019

  • Κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπολγια να προσθέσουμε το σιρόπι σφενδάμου και το λάδι καρύδας και ζημώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη.

  • Προαιρετικά (αλλά όχι για vegans): Χτυπούμε ένα αυγό και βουρτσίζουμε τα κουλουράκιαπριν ρίξουμε τοσουσάμι πάνω.

  • Παίρνουμε ζύμη στο μέγεθος ενός κουταλιού της σούπας, κάνουμε μπαλίτσα καιστη συνέχεια τηνπατάμε για να γίνει σαν πιτούλα.

  • Ψήνουμετα κουλουράκια στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

25/09/19 15:54

Kουλουρακια χωρίς γλουτένη

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, εκτός από το σουσάμι, το σιρόπι σφενδάμου και το λάδι καρύδας. Κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπολ για να προσθέσουμε το σιρόπι σφενδάμου και το λάδι καρύδας και ζημώνουμε μέχρι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook