13.11.2019

  • Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στη μέση, τα αλευρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.

  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε το κοτόπουλο σε δύο παρτίδες, μαγειρεύοντάς το μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

  • Ρίχνουμε το ζωμό, το βαλσάμικο ξύδι, το θυμάρι, το μαύρο πιπέρι και τα αποξηραμένα σύκα και δυναμώνουμε την εστία μέχρι να πάρει μια βράση.

  • Σερβίρουμε με ρύζι βρασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

22/10/19 08:45

Κοτόπουλο με σύκα και ρύζι

Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στη μέση, τα αλευρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε το κοτόπουλο σε δύο παρτίδες, μαγειρεύοντάς το μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο τηγάνι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook