15.11.2019

  • Ανακατεύουμε για λίγο καιέπειτα προσθέτουμε και τα μανιτάρια.Όταν πάρουν χρώμα, σβήνουμε με κρασί.

  • Ανακατεύουμε το μίγμα μας και περιχύνουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα.Αφήνουμε να βράσει ακόμη λίγο και απομακρύνουμε, σερβίροντας πασπαλισμένο μεμαϊντανό.

  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά μας και κλείνουμε την κατσαρόλα, αφήνοντας για 40 περίπου λεπτά να μαγειρευτεί το φαγητό μας.

  • Όταν το κοτόπουλό μας μαλακώσει, παίρνουμεμια κουτάλα από το ζωμό της κατσαρόλας και την βάζουμε σε μπολ μαζί με τη μουστάρδα, τη ρίγανη και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

10/10/19 14:01

Κοτόπουλο με λευκό κρασί και μανιτάρια

Πλένουμε και στεγνώνουμε το κοτόπουλό μας και το αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε σε κατσαρόλα το μισό απ' το ελαιόλαδό μας και όταν κάψει τοποθετούμε μέσα το κοτόπουλο. Αφήνουμε να ροδίσει και απ' τις δύο πλευρές. Ακολούθως προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τη δάφνη. Ανακατεύουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook