10.07.2020

  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά (μπιζέλι, φασολάκι, ντομάτες, σκόρδο, κρεμμύδι, πιπεριές, καρότα) και το μήλο και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και κάρι.

  • Μόλις είναι έτοιμα αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τα κρατάμε ζεστά σε ένα πιάτο.

  • Όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον πελτέ και σοτάρουμε για ένα λεπτό ακόμα, ανακατεύοντας συνεχώς με μία κουτάλα.

  • Έπειτα, βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να μισοσκεπάζει το κοτόπουλο.

08/01/20 15:41

Κοτόπουλο με κάρι και λαχανικά

Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι πάπρικα και κάρι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί όλη νύχτα. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά (μπιζέλι, φασολάκι, ντομάτες,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook