20.11.2019

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με τις 3 κουταλιές βουτύρου και σοτάρουμε το κοτόπουλό μας καλά, μέχρι να ροδίσει.

  • Σβήνουμε με το Μαρσάλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά κι αφήνουμε μέχρις ότου δέσουν τα υγρά στο τηγάνι μας.

  • Σ’ ένα πιάτο βάζουμε ανακατεμένα το αλεύρι και το ξηρό θυμάρι και περνάμε το κοτόπουλό μας κι απ’ τις δύο πλευρές.

  • Συνεχίζουμε να ψήνουμε για ακόμα ένα τρίλεπτο περίπου, ανακατεύοντας απαλά.

15/10/19 15:19

Κοτόπουλο Μαρσάλα με μυρωδικά

Κτυπάμε το κοτόπουλό μας και το αλατοπιπερώνουμε. Σ’ ένα πιάτο βάζουμε ανακατεμένα το αλεύρι και το ξηρό θυμάρι και περνάμε το κοτόπουλό μας κι απ’ τις δύο πλευρές. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με τις 3 κουταλιές βουτύρου και σοτάρουμε το κοτόπουλό μας καλά, μέχρι να ροδίσει....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook