16.12.2019

  • Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και περιμένουμε μέχρι να πάρουν τα μανιτάρια ένα ωραίο χρώμα, περίπου 3-4 λεπτά.

  • Ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι 1 κ.σ.βούτυρο, 1 κ.σ.ελαιόλαδο και τα κομμάτια από το κοτόπουλό μας.

  • Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλό (1-2 λεπτά), σβήνουμε μετο υπόλοιπο κρασί (30 ml) και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  • Αφήνουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

02/09/19 10:54

Κοτόπουλο αλά κρεμ

Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 2 κ.σ. βούτυρο. Έπειτα, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε και αυτό μέσα στο τηγάνι. Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook