27.05.2022

  • Η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας διευκρινίζει ότι όλοι οι επιβάτες από τις τρεις κατηγορίες χωρών θα οδηγούνται μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) προς το ιατρείο του αεροδρομίου.

  • Συνεχής ενημέρωση και επίσημη πληροφόρηση με οδηγίες για το νέο κορωνοϊό αναρτώνται από το Υπουργείο Υγείας την ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διεύθυνση www.pio.gov.cy/coronavirus

  • Όσοι παρουσιάζουν συμπτωματολογία που παραπέμπει σε λοίμωξη του αναπνευστικού καλούνται όπως επικοινωνούν ΑΜΕΣΩΣ με το Κέντρο Κλήσεων 1420.

  • Το Υπουργείο Υγείας απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες όπως τηρούν τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας.

09/03/20 20:40

Κορονοϊός:Nέες επικαιροποιημένες οδηγίες Υπ. Υγείας προς ταξιδιώτες

Κατηγορία 1: - Επαρχία Hubei της Κίνας - Βόρεια Ιταλία (περιοχές βορειότερα της Πίζας, του Ρίμινι και της Φλωρεντίας) - Ιράν - Δημοκρατία της Κορέας Όλοι οι επιβάτες που έχουν διαμείνει ή ταξιδέψει στις πιο πάνω χώρες/περιοχές θα πρέπει να τίθενται σε περιορισμό υπό...

rikNews ·

Κορονοϊός:Nέες επικαιροποιημένες οδηγίες Υπ. Υγείας προς ταξιδιώτες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook