10.04.2020

  • Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο ασθενής, ηλικίας 58 ετών, νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αμμοχώστου από το Σάββατο 21 Μαρτίου, όταν παρουσίασε αναπνευστικές επιπλοκές.

  • Ο ασθενής εισήχθη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αναφοράς για πιο στενή παρακολούθηση, ωστόσο χθες βράδυ (Κυριακή) η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιπλοκές και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λεμεσού.

  • Εν τω μεταξύ η Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων που στεγάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενισχύεται αυτή την εβδομάδα με συγκεκριμένο μηχάνημα, το οποίο προβαίνει σε άμεση ιχνηλάτηση και εξέταση των δειγμάτων που λαμβάνονται από ασθενείς.

  • Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων 12 ασθενών, κρούσματα κορωνοϊού, κρίνεται από τους επαγγελματίες υγείας ως καλή με ήπια συμπτωματολογία.

23/03/20 07:10

Κορονοϊος - Κύπρος: Εισήχθη στην εντατική ασθενής με επιπλοκές

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής, ασθενής, κρούσμα κορωνοϊού, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο ασθενής, ηλικίας 58 ετών,...

rikNews ·

Κορονοϊος - Κύπρος: Εισήχθη στην εντατική ασθενής με επιπλοκές

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook