29.09.2020

  • Αλλά δεν γνωρίζουμε τα πάντα ακόμα ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής και τόνισε ότι καθήκον μας είναι να παραμένουμε σε εγρήγορση και να δρούμε προληπτικά.

  • Ο Μαργαρίτης Σχοινάς επεσήμανε ότι το σύνολο των μέτρων στοχεύει στην αντιμετώπιση περαιτέρω ενδεχόμενων εστιών του COVID-19.

  • Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου σημείωσε ότι Σήμερα ζητάμε την ανάληψη ισχυρής και κοινής δράσης για την προστασία των πολιτών μας και θα στηρίξουμε τα κράτη μέλη στο πλαίσιο αυτό.

  • Ο κ. Σχοινάς ανέφερε ότι οι πολίτες περιμένουν περισσότερη Ευρώπη σημειώνοντας ότι ο στόχος της ΕΕ είναι να λειτουργήσει ως οδηγός και να χτίσει ένα οικοδόμημα για να βοηθηθούν τα κράτη μέλη.

15/07/20 22:06

Κομισιόν: Βραχυπρόθεσμα μέτρα για την αντιμετώπιση νέας έξαρσης του Covid-19

«Τώρα γνωρίζουμε περισσότερα για τον ιό. Περισσότερα για τον αντίκτυπό του. Αλλά δεν γνωρίζουμε τα πάντα ακόμα» ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής και τόνισε ότι «καθήκον μας είναι να παραμένουμε σε εγρήγορση...

rikNews ·

Κομισιόν: Βραχυπρόθεσμα μέτρα για την αντιμετώπιση νέας έξαρσης του Covid-19

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook