16.07.2019

  • Για το φύλλο Στο μίξερ με το γάντζο ή σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμεκαλά το αλεύρι, το ξύδι, το αλάτι και το λάδι.

  • Ρίχνουμε το νερό λίγο λίγο έως ότου το ζυμάρι ναγίνει μαλακό και να μην κολλάει στα χέρια (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω νερό).

  • Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 5μπαλάκια και το αφήνουμε για μισή ώρα να ξεκουραστεί.

  • Έπειτα προσθέτουμε την κολοκύθα και τη σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να πάρει και αυτή χρώμα και να χάσει το μείγμα τα πολλά υγρά του.

07/06/19 15:26

Κολοκυθόπιτα με φέτα και βαλσάμικο

Για το φύλλο Στο μίξερ με το γάντζο ή σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, το ξύδι, το αλάτι και το λάδι. Ρίχνουμε το νερό λίγο λίγο έως ότου το ζυμάρι να γίνει μαλακό και να μην κολλάει στα χέρια (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω νερό). Χωρίζουμε το ζυμάρι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook