17.10.2019

  • Βάζουμε σε μεγάλο μπολ τον κόκορα και προσθέτουμε το κρασί, το ελαιόλαδο, τα σκόρδα ψιλοκομμένα, τα μπαχάρια, τη κανέλα, τη δάφνη, το δενδρολίβανο, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

  • Την επομένη βάζουμε όλα τα υλικά στη γάστρα, το πελτέ το διαλύουμε με λίγο κρύο νερό, τα κρεμμύδια σε μισές ροδέλες και το καρότο σε κομμάτια.

  • Τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες πριν μαγειρέψουμε ή για ολόκληρο το βράδυ.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα.

13/07/19 13:47

Κόκορας κρασάτος στη γάστρα

Βάζουμε σε μεγάλο μπολ τον κόκορα και προσθέτουμε το κρασί, το ελαιόλαδο, τα σκόρδα ψιλοκομμένα, τα μπαχάρια, τη κανέλα, τη δάφνη, το δενδρολίβανο, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες πριν μαγειρέψουμε ή για ολόκληρο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook