06.12.2019

  • Βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ με πολύ νερό και 1 πρέζα αλάτι για να φουσκώσουν.

  • Μολίς πάρει μια βράσει τα ξαναστραγγίζουμε και προσθέτουμε ξανά στην κατσαρόλα κρύο νερό που να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για μιάμιση ώρα περίπου ή μέχρι να είναι έτοιμα αλλά να κρατάνε λίγο.

  • Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες ή όλο το βράδυ.

  • Αφού μαλακώσουν ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά, ανακατεύοντας, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν λίγο.

29/10/19 11:47

Κόκκινα φασόλια ξυδιά

Βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ με πολύ νερό και 1 πρέζα αλάτι για να φουσκώσουν. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες ή όλο το βράδυ. Έπειτα, τα βγάζουμε, τα πλένουμε καλά, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό που να τα σκεπάζει καλά. Μολίς πάρει...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook